Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) обяви удължаването на крайния срок

...
Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) обяви удължаването на крайния срок
Коментари Харесай

БАПРА удължи срока за кандидатстване в BAPRA Bright Awards 2021

Българската асоциация на ПР организациите (БАПРА) обяви удължаването на крайния период за подаване на поръчки за присъединяване в единадесетото издание на BAPRA Bright Awards – Енергия за смяна. Крайният период за подаване на поръчки в влиятелния конкурс е продължен до 2 април, в това число.

В него ще се състезават акции и планове, осъществени през последните две години и поточно в интервала март 2019 година – края на февруари 2021 година в 14 актуализирани категории, две от които са специфични. Заявки за присъединяване ще се одобряват през онлайн платформата на състезанието

Кандидатурите би трябвало да се приготвят на британски език. Няма ограничавания за броя на плановете, с които може да се включи една  компания.

Подробна информация за състезанието, периоди, такси и метода за кандидатстване може да бъде открита на.

Основните категории в BAPRA Bright Awards 2021

1. Комуникации към крайни консуматори – информационни акции за артикули или услуги, ориентирани към крайни консуматори и целящи основаване на осведоменост, ангажираност или различен положителен резултат.

2. Корпоративни връзки (репутация и бранд мениджмънт) – информационни акции, подобряващи репутацията на компанията или повишаващи цената на марката измежду бизнеса и обществото.

3. Специално събитие или лансиране – особено събитие, акция за стартирането на нов артикул на пазара, ангажиращи целевата публика по изобретателен, въздействащ и ефикасен метод.

4. Кампания за корпоративна обществена отговорност – стратегии и начинания, свързани със отговорност към обществото или ангажираност с идея в разнообразни сфери, осъществени от компании или организации.

5. Комуникации в обществения бранш – информационна акция или стратегия за или от страна на неправителствени или други организации за повишение на информираността или ангажираността към тематика от важен публичен интерес.

6. Инфлуенсър маркетинг акция – информационен план или акция, в който се употребяват един или повече инфлуенсъри по съответстващ, въздействащ и ефикасен метод за постигане до целевата публика и реализиране на отлични резултати.

7. Кампания за работодателска марка – информационна акция или план за създаване на работодателска марка на компания или организация (employer branding) и/или за привличане на перспективни претенденти.

8. Вътрешни връзки – акция или активност, ориентирана към актуалните чиновници на компания или организация и/или повишение на мотивацията на екипите.

9. Кризисни връзки – ръководство на спешна обстановка или проблем, както посредством реализация на информационни действия, по този начин и недопускане на ескалация в общественото пространство.

10. Кампания, осъществена от вътрешен ПР отдел – всяка информационна акция, планувана и осъществена от екип експерти в компанията или организацията.

11. Политическа акция – информационна акция или активност, осъществена за политическа партия, организация или персона.

12. Награда за ПР нововъведения – за информационни акции, които не могат да бъдат категоризирани или лимитирани в една категория, както и такива със смела и забележителна креативна концепция и/или употребяващи разнообразни канали по ексцентричен и новаторски метод.

Специални категории в BAPRA Bright Awards 2021

13. Награда „ Кампания на годината “

14. Награда „ ПР организация на годината “

" Мениджър Нюз " е медиен сътрудник на състезанието. Подробна информация за тазгодишното издание на BAPRA Bright Awards 2021, периоди, такси и метода за кандидатстване може да бъде открита на
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР